VITACEPTIN помага да се намалат несаканите ефекти при онколошка терапија, како што се:
🎗 Гадење,
🎗 Повраќање,
🎗 Анемија
🎗 Ги детоксицира и ги обновува заштитните процеси на телото.
🎗 Ги забрзува метаболичките процеси.
🎗 Во исто време, ефикасно го стимулира обновувањето на имунолошкиот систем, уништен како резултат на зрачење и хемотерапија.
ВИТАЦЕПТИН® е моќен антиоксиданс со природен состав кој помага во борбата против онколошките заболувања и нивната превенција. Создаден е како придружен терапевтски производ на утврдените конвенционални онколошки третмани и терапии – хемотерапија и терапија со зрачење.
👩‍⚕️Прашајте го вашиот доктор за придобивките од ВИТАЦЕПТИН!