vitaceptin

Револуционерен пробив во лекувањето на ракот: ви го претставуваме Витацептин

Појавата на Vitaceptin претставува револуционерен напредок во областа на онкологијата, како врвен производ кој ветува надеж и олеснување на пациентите со рак и сите оние кои се засегнати од оваа смртоносна болест. Развиен преку заеднички напори на европските медицински научници и бугарските истражувачи, Витацептин брзо ја смени играта во...

Read more

Иновативна поддршка при третман на рак

Возбудени сме што воведуваме револуционерен напредок во поддршката при лекување на рак – Vitaceptin®, целосно природен додаток на исхраната дизајниран да ја зајакне борбата против ракот и да ја подобри целокупната благосостојба на пациентите. Подолу споделуваме сеопфатни информации за исклучителните придобивки при употреба на овој извонреден производ. Отклучување на потенцијалот...

Read more

Состав на Витацептин

Vitaceptin® е создаден како резултат на напорите да се најде производ од природно потекло и својства кои ќе го подобрат здравјето.Формулата на Viaceptin ® е од растително потекло од активните супстанции на две јужноамерикански растенија со карактеристични квалитети – Petiveria alliacea и Iresine celosia.го поддржува имунитетот со максимална антиоксидантна...

Read more

Олеснување на симптоми од хемотерапија и терапија со зрачење

VITACEPTIN помага да се намалат несаканите ефекти при онколошка терапија, како што се: Гадење, Повраќање, Анемија Ги детоксицира и ги обновува заштитните процеси на телото. Ги забрзува метаболичките процеси. Во исто време, ефикасно го стимулира обновувањето на имунолошкиот систем, уништен како резултат на зрачење и хемотерапија. ВИТАЦЕПТИН® е моќен антиоксиданс...

Read more

Имунотерапија во онкологијата

Имунотерапија во онкологијата! Vitaceptin® е докажан антиоксиданс кој ги стабилизира функциите на имунолошкиот систем. Кога телото е под стрес или во состојба на болест, имунолошкиот систем може да биде преоптоварен и активноста на заштитните клетки се намалува. Оваа состојба често се комплицира со некои медицински процедури (на пример, хемотерапија),...

Read more