Што е Витацептин?

Што е Витацептин?

Главни придобивки

Ублажување на несаканите ефекти: конвенционалните терапии за рак честопати се проследени со несакани ефекти кои влијаат врз квалитетот од животот на пациентите. Нашиот суплемент има за цел да помогне во ублажувањето на овие несакани ефекти, вклучувајќи гадење, замор, губење на апетит и дигестивни проблеми, овозможувајќи им на пациентите подобро да ги толерираат нивните третмани.

Имунолошка поддршка

Познато е дека Petiveria Aliacea и Iresine Celosia поседуваат својства за зајакнување на имунитетот. Со зајакнување на имунолошкиот систем, овој додаток има за цел да ги поддржи природните одбранбени механизми на телото за време на лекувањето на ракот.

Антиоксидантно дејство

Екстрактите од овие две растенија се богати со антиоксиданси, кои играат клучна улога во неутрализирање на штетните слободни радикали и намалување на оксидативниот стрес. Ова антиоксидантно дејство може да помогне да се заштитат здравите клетки од оштетување и да се промовира целокупното клеточно здравје.

Нашиот блог

post by: Uncategorized

Револуционерен пробив во лекувањето на ракот: ви го претставуваме Витацептин

Појавата на Vitaceptin претставува револуционерен напредок во областа на онкологијата, како врвен производ кој...

post by: Uncategorized

Иновативна поддршка при третман на рак

Возбудени сме што воведуваме револуционерен напредок во поддршката при лекување на рак – Vitaceptin®,...

post by: Uncategorized

Состав на Витацептин

Vitaceptin® е создаден како резултат на напорите да се најде производ од природно потекло...

post by: Uncategorized

Олеснување на симптоми од хемотерапија и терапија со зрачење

VITACEPTIN помага да се намалат несаканите ефекти при онколошка терапија, како што се: Гадење,...

post by: Uncategorized

Имунотерапија во онкологијата

Имунотерапија во онкологијата! Vitaceptin® е докажан антиоксиданс кој ги стабилизира функциите на имунолошкиот систем....

Зачленете се на нашиот Newsletter