💥Имунотерапија во онкологијата!💥
🔹 Vitaceptin® е докажан антиоксиданс кој ги стабилизира функциите на имунолошкиот систем. Кога телото е под стрес или во состојба на болест, имунолошкиот систем може да биде преоптоварен и активноста на заштитните клетки се намалува. Оваа состојба често се комплицира со некои медицински процедури (на пример, хемотерапија), кои дополнително го напрегаат имунолошкиот систем. Слабиот имунолошки систем потешко го спречува развојот и ширењето на клетките на ракот и инфекциите во телото.
🔹Vitaceptin® има антиоксидантно, антивирусно, антимикробно и антитуморно дејство, поддржувајќи го брзото обновување на имунолошкиот систем.
Vitaceptin ги олеснува симптомите предизвикани од терапија при онколошки третмани како хемотерапија и терапија со зрачење.
👩‍⚕️🧑‍⚕️👨‍⚕️ Прашајте го Вашиот лекар за Витацептин